Girl peeking out from giant birdhouse at playground

MONSTRUM FUGLE
DER ER FLØJET
HJEMMEFRA

Vi har lavet nogle spændende projekter for nylig - især et par fantastiske fjerklædte venner - og vi er glade for at se, at disse legepladser er blevet taget godt i mod og allerede bringer glæde til lokalsamfundet.

Toucan bird climber at MONSTRUM playground

FUGLEPARADIS I PRAG

Beliggende blandt træer og grønne områder, ligger dette fine tilflugtssted for fjerklædte venner i alle former og størrelser. Kom og mød den venlige tukan og den enorme struds, med hovedet begravet i sandet! Ved siden af ​​fuglene kan du gå på opdagelse i de sjove æg og en landsby med smukke fuglehuse, inklusive et betagende 3-etagers fuglehus!

Venstre kolonne
Colourful birdhouses at MONSTRUM Playground
Højre kolonne
Girl jumping and playing on wooden MONSTRUM playground
Wide shot of Bird Haven playground in Prague

Legepladsen ligger ved Galerie Butovice indkøbscenter og er indrettet med forskellige områder og fortsætter endda indenfor centret med et lille indendørs legeområde. Områderne er forbundet af en fælles tematisk fortælling og sjove, visuelle detaljer. Legepladsen er uden tvivl med til at gøre indkøbscentret endnu mere attraktivt for hele familien!

 

SE CASEN

A wooden kingfisher playground structure

EN ISFUGL
I VORES BAGHAVE


Ikke alt for langt fra MONSTRUM værkstedet, har den fantastiske isfugl taget ophold. Det er et betagende syn, selv for dem på et tog, der zoomer lige forbi den imponerende fugl!

Legepladsen ligger i det nyudviklede område Hyldager Bakker, som er designet med visionen om at skabe et kuperet rekreativt rum, der fremmer og favner det lokale dyreliv og natur.

Venstre kolonne
Girl about to slide down steel poles at playground
Højre kolonne
Boy climbing on balancing blocks at playground
Kids climbing and playing at kingfisher playground

Ud over at spejle det fascinerende dyreliv, tilbyder legepladsen en sjov oplevelse for alle aldre. Den byder på udfordrende klatreruter og en spændende rutsjebane, der er bred nok til at rutsje ned ad sammen med dine venner!

 

SE CASEN

FØLG MED PÅ REJSEN